Hozzávalók:
- 100 g búzadara
- 7 g búzaliszt
- 250 ml 2,8%-os tej
- 1 tk vanília esszencia
- 3 db tojássárgája
- 3 db tojásfehérje
- 50 g kristálycukor
- 1/2 citrom reszelt héja
- vaj
A lisztet a darával és a tejjel elkeverjük, a keveréket egy órát hagyjuk állni, míg a dara megszívja magát.
A sárgáját a cukorral fehérre verjük, hozzákeverjük az eddigiekhez.
A fehérjét egy csipet sóval és a citromhéjjal kemény habbá verjük, szintén hozzáadjuk az eddigiekhez.
A vajat serpenyőben felolvasztjuk, a keveréket ráöntjük és folyamatosan kevergetve készre sütjük.
Recept innen.
A sárgáját a cukorral fehérre verjük, hozzákeverjük az eddigiekhez.
A fehérjét egy csipet sóval és a citromhéjjal kemény habbá verjük, szintén hozzáadjuk az eddigiekhez.
A vajat serpenyőben felolvasztjuk, a keveréket ráöntjük és folyamatosan kevergetve készre sütjük.
Recept innen.