- 100 g vaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- (sűrített) paradicsom
- marék mandula vagy kesudió
- 165 ml kókusztej
- masala special fűszerkeverék
Az apróra szeletelt hagymát üvegesre pirítjuk a vajon.
A mandulát egészen finomra turmixoljuk a paradicsommal, majd hozzákeverjük a hagymát és újra turmixolunk.
Hozzáadjuk a masala fűszert (~1 púpos ek).
Addig főzzük, míg a leve nagyrészt elfő, ekkor adjuk hozzá a kókusztejet, még egy kicsit főzzük vele.
Ízlés szerint sózzuk.
A mandulát egészen finomra turmixoljuk a paradicsommal, majd hozzákeverjük a hagymát és újra turmixolunk.
Hozzáadjuk a masala fűszert (~1 púpos ek).
Addig főzzük, míg a leve nagyrészt elfő, ekkor adjuk hozzá a kókusztejet, még egy kicsit főzzük vele.
Ízlés szerint sózzuk.